Instrumentpanelen Administratör/chef ger en snabb översikt över teamets framsteg.   På panelen Aviseringar visas de senaste spårade aktiviteterna. Panelen Förlopp för personalkurs beskriver aktivitet efter avdelning och detaljgranskar i individuell personalaktivitet. Detta är ett bra ställe att få en snabb sammanfattning av hur ditt team per avdelning mår.

Under 2023 förbättrade vi våra lägesrapporter för att vara mer flexibla och nedladdningsbara för att ge administratörer och chefer möjlighet att organisera och använda nedladdade data för att passa deras egna interna rapporteringsbehov. Kolla in artikeln här för att se dessa uppgraderingar.

Personalanvändaraktiviteter kan också ses genom att klicka på personens namn från panelen Förlopp för personalkurs. Därifrån dirigeras du till fliken Personer.  Klicka på personens namn så öppnas en informationspanel till höger på sidan.  Klicka på länken Aktuella registreringar mot den nedre halvan av den här panelen så kan du se när den här personen startade en viss kurs och när den ska vara klar samt den aktuella utvecklingen för den kursen.  Klicka på länken Slutförda kurser och välj en kurstitel där du hittar frågesports-/examensresultat och datum när kursen avslutades. Om du klickar på länken Certifikat ser du intjänade certifikat och kan visa eller skriva ut dem.

Slutligen är körning av en progressrapport om en användare ett enkelt sätt att se exakt vad den användaren har gjort och hur mycket utbildning s / han måste slutföra.  Förloppsrapporten beskriver de eller de avdelninger som en användare är registrerad på. Aktuella, stängda och avslutade kurser. datum, poäng och certifikat relaterade till alla slutförda kurser.

Besök gärna biblioteket och gå igenom kursen Komma igång - Chef för användbara tips.  Du hittar detaljer relaterade till ovanstående objekt i följande videor: "The Manager Dashboard" och "People Part 1".