Het beheerders-/managerdashboard biedt een snel overzicht van de voortgang van uw team. Het paneel Waarschuwingen toont u de meest recent bijgehouden activiteiten; het deelvenster Cursusvoortgang personeel geeft een overzicht van de activiteiten per afdeling en gaat dieper in op de activiteit van het individuele personeel. Dit is een geweldige plek om snel een overzicht te krijgen van hoe uw team per afdeling het doet.

In 2023 hebben we onze voortgangsrapporten verbeterd om ze flexibeler en downloadbaarder te maken, zodat beheerders en managers de gedownloade gegevens kunnen ordenen en gebruiken om aan hun eigen interne rapportagebehoeften te voldoen. Bekijk het artikel hier om die upgrades te zien.

Gebruikersactiviteiten van medewerkers kunnen ook worden bekeken door op de naam van de persoon te klikken in het paneel Cursusvoortgang personeel; vanaf daar wordt u doorgestuurd naar het tabblad Mensen. Klik op de naam van de persoon en een detailvenster wordt geopend aan de rechterkant van de pagina. Klik op de link Huidige inschrijvingen in de onderste helft van dit paneel en je kunt zien wanneer deze persoon met een bepaalde cursus is begonnen en wanneer deze moet worden afgerond, evenals de huidige voortgang van die cursus. Klik op de link Voltooide cursussen en kies een cursustitel waar u quiz-/examenscores en datums vindt waarop de cursus is voltooid. Als u op de link Certificaten klikt, ziet u eventuele verdiende certificaten en kunt u deze bekijken of afdrukken.

Ten slotte is het uitvoeren van een voortgangsrapport over een gebruiker een gemakkelijke manier om precies te zien wat die gebruiker heeft gedaan en hoeveel training hij/zij moet voltooien. Het voortgangsrapport geeft een overzicht van de afdeling(en) waarvoor een gebruiker is ingeschreven; de lopende, afgesloten en afgeronde cursussen; evenals data, scores en certificaten met betrekking tot voltooide cursussen.

Bezoek gerust de bibliotheek en bekijk de cursus Aan de slag - Manager voor handige tips. In de volgende video's vindt u specifieke informatie over de bovenstaande items: "The Manager Dashboard" en "People Part 1".