Når du går for å legge til nye medlemsprofiler i teamet ditt, vil du legge merke til at vi automatisk har plassert brukere i en standard kursregistrering basert på tilgangsnivået deres og avdelingene du velger for dem.

Du er imidlertid velkommen til å tilpasse teamets opplæringsprogram ved å velge koblingen Egendefinert registrering i boksen Opprett ny person . Dette tar deg til en visning av tilgjengelige kurs basert på produktene du har abonnert på. Bare legg til dine foretrukne kurs og velg "neste". Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se videoen Komme i gang - Lederkurs: Personer del 1 i biblioteket.