När du lägger till nya medlemsprofiler i ditt team kommer du att märka att vi automatiskt har placerat användare i en standardkursregistrering baserat på deras åtkomstnivå och de avdelningar du väljer för dem.

Du är dock välkommen att anpassa teamets träningsprogram genom att välja länken Anpassad registrering i rutan Skapa ny person. Detta tar dig till en vy över tillgängliga kurser baserat på de produkter som du har prenumererat på. Lägg bara till dina önskade kurser och välj "nästa". Mer information finns i videon Komma igång - Chefskurs: Personer del 1 i biblioteket.