Administratorer er en av brukerrollene i LMS, med det nest høyeste tilgangsnivået. Administratorbrukere er ett trinn under Kontorepresentanter, siden de ikke har en Konto-fane og derfor ikke kan legge til eller suspendere abonnementer, kjøpe flere seter eller fjerne brukere. Administratorbrukere er ett trinn over ledere ettersom de har tilgang til alle avdelinger og all fremdrift for personellopplæring (mens ledere bare har tilgang til avdelingene og personellet de fører tilsyn med). Administratorbrukere kan invitere nye brukere av administrative brukere, Leder eller Personalet, sette dem og tilordne kursregistreringer til alle som har en brukerprofil og et sete.