Bare kontorepresentanten har muligheten til å oppdatere betalingsmåten på kontoen. De kan gjøre det fra Konto-fanen.

1. Gå til Konto-fanen.
  2. Velg den blå teksten "Oppdater" ved siden av betalingsinformasjonen øverst til høyre på siden.
  3. Skriv inn kredittkortdetaljene i boksen som dukker opp og trykk "lagre".

Du vil motta en bekreftelse når kortet ditt er behandlet. Alle fremtidige gebyrer vil gjelde for den nye betalingsmåten.