Endast kontorepresentanten har möjlighet att uppdatera betalningsmetoden på kontot. De kan göra det från fliken Konto.

1. Navigera till fliken Konto.
  2. Markera den blå texten som säger "Uppdatera" bredvid betalningsinformationen längst upp till höger på sidan.
  3. Ange kreditkortsuppgifterna i rutan som dyker upp och tryck på "spara".

Du kommer att få en bekräftelse när ditt kort har behandlats. Alla framtida avgifter kommer att tillämpas på den nya betalningsformen.