Henkilökunnan käyttäjät voivat nähdä suoritettuja kurssejaan kahdessa paikassa: suoraan koontinäytöstä tai Kurssit-välilehdeltä. Napsauta koontinäytössä vihreää Suoritettuja kursseja -painiketta juuri Viimeisimmät aktiviteetit -ruudun yläpuolella. Vaihtoehtoisesti henkilökunnan käyttäjä voi napsauttaa kurssejasi näytön yläosassa ja napsauttaa sitten valmis näytön vasemmassa sivussa.

Järjestelmänvalvoja tai esimies voi tarkastella suoritettuja kurssejaan napsauttamalla kurssejasi näytön vasemmassa sivussa ja valitsemalla sitten Valmis.