Medewerkers kunnen zijn/haar voltooide cursussen op twee plaatsen zien: rechtstreeks vanuit het dashboard of op het tabblad Uw cursussen. Klik in het dashboard op de groene knop Voltooide cursussen net boven het vak Recente activiteit. Als alternatief kan een medewerker bovenaan zijn/haar scherm op Uw cursussen klikken en vervolgens aan de linkerkant van het scherm op Voltooid klikken.

Een beheerder of manager kan zijn of haar voltooide cursussen bekijken door te klikken op Uw cursussen aan de linkerkant van het scherm en vervolgens op Voltooid.