Ansatte kan se sine fullførte kurs på to steder: rett fra instrumentbordet eller på Dine emner-fanen. Fra dashbordet klikker du bare på den grønne Fullførte kurs-knappen rett over Nylig aktivitet-boksen. Alternativt kan en personalbruker klikke på kursene dine øverst på skjermen og deretter klikke på Fullført på venstre side av skjermen.

En administrator eller leder kan se sine fullførte kurs ved å klikke på Emnene dine til venstre på skjermen og deretter på Fullført.