Personalanvändare kan se sina slutförda kurser på två ställen: direkt från instrumentpanelen eller på fliken Dina kurser. Klicka bara på knappen Gröna slutförda kurser precis ovanför rutan Senaste aktivitet på instrumentpanelen. Alternativt kan en personalanvändare klicka på dina kurser högst upp på skärmen och sedan klicka på Slutförd till vänster på skärmen.

En administratör eller chef kan se sina slutförda kurser genom att klicka på Dina kurser till vänster på skärmen och sedan på Slutförd.