Henkilökunnan käyttäjät: Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, tutustu koontinäyttöön, jossa näet nopeasti vilauksen viimeaikaisesta toiminnastasi ja edistymisestäsi jokaisen ilmoittautuneen kurssin aikana. Jos haluat tarkemman näkymän, klikkaa kurssin otsikon vieressä "Avaa", jotta näet, mitä tunteja olet suorittanut.

Esimiehet/järjestelmänvalvojakäyttäjät: Siirry Kurssit-välilehteen. Nykyinen-luettelossa on luettelo tällä hetkellä ilmoittautuneista kursseista. Suoraan kurssin otsikon oikealla puolella on tilarivi, joka tarjoaa nopean välähdyksen kurssin edistymisestä. Valitse Kurssi, jos haluat avata tietopaneelin lisätietoja.