Medewerkers: Wanneer je voor het eerst inlogt, bekijk je je dashboard, waar je een snelle glimp krijgt van je recente activiteit en je voortgang tijdens elke ingeschreven cursus. Klik voor een dichtere, meer gedetailleerde weergave op "Openen" naast de cursustitel, zodat u kunt zien welke lessen u hebt voltooid.

Beheerders/beheerdersgebruikers: Ga naar het tabblad Cursussen. Onder "Actueel" staat een lijst met momenteel ingeschreven cursussen. Direct rechts van de cursustitel bevindt zich een statusbalk die een snelle glimp van uw cursusvoortgang biedt. Selecteer de cursus om het detailvenster te openen voor meer informatie.