Personalanvändare: När du loggar in för första gången kan du kolla in instrumentpanelen, där du får en snabb glimt av din senaste aktivitet och dina framsteg genom varje registrerad kurs. Om du vill ha en närmare och mer detaljerad vy klickar du på "Öppna" bredvid kurstiteln så att du kan se vilka lektioner du har slutfört.

Chefer/administratörsanvändare: Gå till fliken Kurser. Under "Aktuell" finns en lista över för närvarande inskrivna kurser. Direkt till höger om kurstiteln finns ett statusfält som ger en snabb glimt av dina kursframsteg. Välj kursen om du vill öppna informationspanelen för mer information.