Vain tilin edustaja voi poistaa henkilön paikasta.

Kun poistat käyttäjän paikasta Tuotteesta, poistat henkilön pääsyn Tuotteen sisältöön. Lisäksi hänen koulutuksensa edistymistä koskevat tiedot eivät enää näy Järjestelmänvalvojien tai Esimiesten Henkilöt-sivun Tietopaneelissa. Järjestelmänvalvojat ja johtajat voivat kuitenkin edelleen tarkastella istumattoman henkilön harjoittelun edistymistä ja sertifikaatteja suorittamalla edistymisraportti Ihmiset-välilehdeltä. Istumattomat järjestelmänvalvojat ja johtajat voivat myös tarkastella omaa aiemman harjoittelun edistymistä Omat kurssit -välilehtiensä Transcript-linkin kautta. Istumattoman henkilöstön käyttäjät voivat tarkastella omia aiempia kurssitöitään ja sertifikaattejaan menemällä kirjautumissivulle ja napsauttamalla "Lataa opintosuoritusote"  (Jos käyttäjä istuu uudelleen, hänen harjoittelunsa edistyminen näkyy jälleen Henkilöt-sivun tietopaneelissa.)

Olemme luoneet lyhyen opetusvideon, joka näyttää, kuinka voit poistaa henkilön istuimesta:

Alla on myös kirjalliset ohjeet, jos haluat:

Voit suorittaa poistotoiminnon seuraavasti:

1. Siirry Tili-välilehteen ja etsi Tilaukset-osa näytön oikealta puolelta.
  2. Aktivoi istuinpaneeli valitsemalla Näytä tai säädä istuinmäärityksiä.
  3. Täällä voit poistaa ihmisiä pientä maksua vastaan - maksu vaihtelee tuotteen mukaan. Jos käyttäjä ei ole aloittanut yhtään Kurssia eikä hänellä ole ollut pääsyä kirjastoon, hänet voidaan poistaa ilman maksua. Jos henkilö on aloittanut kurssit tai hänellä on ollut pääsy sisältökirjastoon, käyttäjän on oltava Istumaton.
  4. Sinua pyydetään tarkistamaan ja vahvistamaan viesti, jossa näkyy istumaton kokonaismaksu, ennen kuin tilisi veloitetaan ja toiminto on suoritettu loppuun.