Bare forretningsforbindelsesrepresentanten kan fjerne en person.

Når du fjerner en bruker fra et produkt, fjerner du personens tilgang til produktets innhold. I tillegg vil registreringen av treningsfremgangen hans ikke lenger vises i detaljpanelet på Personer-siden til administratorer eller ledere. Imidlertid kan den usatte personens treningsfremgang og sertifikater fortsatt ses av administratorer og ledere ved å kjøre en fremdriftsrapport fra Personer-fanen. Utestående administratorer og ledere kan også se sin egen tidligere treningsfremgang via transkripsjonslenken på Dine kurs-faner. Unseated Staff-brukere kan se sitt eget tidligere kursarbeid og sertifikater ved å gå til påloggingssiden og klikke på "Last ned transkripsjonen." (Hvis en bruker får plass på nytt, vil hans/hennes treningsfremgang igjen vises i detaljpanelet på Personer-siden.)

Vi har laget en kort videoopplæring som viser deg hvordan du fjerner en person:

Også nedenfor er skriftlige instruksjoner hvis du foretrekker:

Slik fjerner du en bruker:

1. Gå til Konto-fanen, og finn Abonnementer-delen på høyre side av skjermen.
  2. Velg Vis/juster setetildeling for å aktivere setepanelet.
  3. Her kan du sette av personer for en liten avgift - gebyret varierer per produkt. Hvis en bruker ikke har startet noen kurs og ikke har hatt tilgang til biblioteket, kan vedkommende fjernes uten gebyr. Hvis personen har startet Kurs eller har hatt tilgang til innholdsbiblioteket, må brukeren være Unseated.
  4. Du blir bedt om å gå gjennom og bekrefte en melding som viser den totale belastningen før kontoen din belastes, og handlingen er fullført.