Voit poistaa jonkun rekisteröinnin kurssilta suoraan Managerin koontinäytöstä.

Valitse vain osasto, etsi ryhmän jäsen ja etsi jakoavainkuvake heidän nykyisen kurssinsa jältä. Valitse kuvake ja valitse avattavasta valikosta Poista rekisteröinti.

Voit myös poistaa jonkun rekisteröinnin Ihmiset-välilehdestä.

1. Siirry Ihmiset-välilehteen ja napsauta käyttäjän nimeä.

2. Vieritä näytön oikeassa puolella olevan Tietopaneelin alareunaan ja valitse "Nykyiset rekisteröinnit".

3. Valitse Nykyiset ilmoittautumiset -otsikon alta kurssin otsikko.

4. Napsauta "Hallitse kurssia" kultatekstissä ja "Poista ilmoittautuminen kurssilta" ponnahdusikkunassa.