Je kunt iemand rechtstreeks vanuit je Manager Dashboard uitschrijven voor een cursus.

Selecteer gewoon de afdeling, zoek het teamlid en zoek het moersleutelpictogram naast hun huidige cursus. Selecteer het pictogram en selecteer in het vervolgkeuzelijst Uitschrijven.

U kunt iemand ook uitschrijven op het tabblad Personen.

1. Navigeer naar het tabblad Personen en klik op de naam van de gebruiker.

2. Scrol naar de onderkant van het detailpaneel aan de rechterkant van het scherm en selecteer 'Huidige inschrijvingen'.

3. Selecteer onder de kop Huidige inschrijvingen de titel van de cursus.

4. Klik op "Cursus beheren" in gouden tekst en "Afmelden voor cursus" in het pop-upvenster.