Du kan avregistrera någon från en kurs direkt från instrumentpanelen i Chef.

Välj bara avdelningen, leta reda på teammedlemmen och hitta skiftnyckelikonen bredvid deras aktuella kurs. Markera ikonen och välj Avregistrera i listrutan.

Du kan också avregistrera någon från fliken Personer.

1. Navigera till fliken Personer och klicka på användarens namn.

2. Bläddra längst ned på informationspanelen till höger på skärmen och välj "Aktuella registreringar".

3. Under rubriken Aktuella registreringar väljer du kursens titel.

4. Klicka på "Hantera kurs" i guldtext och "Avregistrera dig från kurs" i popup-rutan.