Du kan melde fra noen fra et emne direkte fra instrumentbordet for ledere.

Bare velg avdelingen, finn teammedlemmet og finn skiftenøkkelikonet ved siden av gjeldende kurs. Velg ikonet, og velg Rull ut i rullegardinlisten.

Du kan også melde fra noen fra Personer-fanen.

1. Naviger til Personer-fanen og klikk på brukerens navn.

2. Bla til bunnen av detaljpanelet på høyre side av skjermen og velg "Nåværende registreringer."

3. Under overskriften Gjeldende påmeldinger velger du tittelen på kurset.

4. Klikk på "Administrer kurs" i gulltekst og "Avregistrer deg fra kurs" i popup-boksen.