Tässä on nopea video, jossa näytetään, miten voit lisätä tilauksen tilillesi:

Vain Tilin edustajalla on pääsy tilivälilehteen, jossa voidaan aktivoida lisätuotteita.

Voit lisätä tilauksen, jos haluat lisätä tilauksen:

• Siirry Tili-välilehteen.
  • Näet Tilaukset näytön oikeassa kyljessä. Valitse +Add Another -tilaus.
  • Saat mahdollisuuden lisätuotteisiin ja enintään 85 istumapaikkaa kussakin tuotteessa.
  • Uusi summa lasketaan automaattisesti näiden valittujen asetusten alalle.