Här är en snabbvideo som visar hur du lägger till en prenumeration i ditt konto:

Endast kontorepresentanten har tillgång till kontofliken där ytterligare produkter kan aktiveras.

Så här lägger du till en prenumeration:

• Navigera till fliken Konto.
  • Du ser prenumerationer till höger på skärmen. Välj +Lägg till en annan prenumeration.
  • Du kommer att få möjlighet till ytterligare produkter och upp till 85 platser i varje produkt.
  • Din nya summa beräknas automatiskt under dessa valda alternativ.