Hier is een korte video die u laat zien hoe u een abonnement aan uw account kunt toevoegen:

Alleen de accountvertegenwoordiger heeft toegang tot het accounttabblad waar extra producten kunnen worden geactiveerd.

Een abonnement toevoegen:

• Navigeer naar het tabblad Account.
  • Je ziet Abonnementen aan de rechterkant van je scherm. Selecteer +Een ander abonnement toevoegen.
  • U krijgt de mogelijkheid om extra producten en maximaal 85 zitplaatsen in elk product te krijgen.
  • Uw nieuwe totaal wordt automatisch berekend onder deze geselecteerde opties.