Tässä on nopea video, jossa näytetään, miten voit muuntaa Testiasemasta täydeksi tilaukseen:

• Siirry ensin Tili-välilehteen ja etsi "Osta täysi tilaus" -painike Tilaukset-paneelista.
  • Tai jos koeasemasi on jo vanhentunut, valitse ilmoitusikkunassa oleva "Osta täysi tilaus" -linkki.
  • Säädä seuraavaksi paikkamäärääsi tarvittaessa ja jatka maksutietojen syöttämistä.
  • Sinulta kysytään, miten tilauksesi määritetään ja mitä tehdä Testiasemaan lisäämäsi käyttäjille.
  • Kun olet vastannut näihin kysymyksiin, muuntamisprosessisi on valmis.