Hier is een korte video die u laat zien hoe u kunt converteren van een testrit naar een volledig abonnement:

• Ga eerst naar het tabblad Account en zoek de knop "Volledig abonnement kopen" in het deelvenster Abonnementen.
  • Als uw proefrit al is verlopen, selecteert u de koppeling 'Volledig abonnement kopen' in het meldingsvenster.
  • Pas vervolgens indien nodig uw aantal zitplaatsen aan en ga verder met het invoeren van uw betalingsgegevens.
  • U krijgt enkele vragen over het configureren van uw abonnement en wat u moet doen met de gebruikers die u aan uw testrit hebt toegevoegd.
  • Zodra u deze vragen hebt beantwoord, is uw conversieproces voltooid.