Här är en snabbvideo som visar hur du konverterar från en testenhet till en fullständig prenumeration:

• Gå först till fliken Konto och leta reda på knappen "Köp full prenumeration" på prenumerationspanelen.
  • Om testenheten redan har upphört att gälla väljer du länken "Köp full prenumeration" i meddelandefönstret.
  • Justera sedan antalet platser om det behövs och fortsätt att ange din betalningsinformation.
  • Du får några frågor om hur du konfigurerar din prenumeration och vad du ska göra med de användare som du har lagt till på testenheten.
  • När du har svarat på dessa frågor kommer din konverteringsprocess att vara klar.