Her er en rask video som viser deg hvordan du konverterer fra en teststasjon til et fullstendig abonnement:

• Gå først til Konto-fanen og finn "Kjøp fullt abonnement" -knappen i Abonnementer-panelet.
  • Eller, hvis prøvekjøringen din allerede er utløpt, velger du koblingen "Kjøp fullt abonnement" i varslingsvinduet.
  • Deretter justerer du seteantallet ditt om nødvendig, og fortsetter å oppgi betalingsinformasjonen din.
  • Du blir stilt noen spørsmål om hvordan du konfigurerer abonnementet, og hva du skal gjøre med brukerne du la til på prøvekjøringen.
  • Når du har svart på disse spørsmålene, blir konverteringsprosessen fullført.