Joskus sähköpostimme menevät roskapostikansioon, joten muista tarkistaa se ensin. Jos sitä ei ole ja olet varma, että olet syöttänyt oikean sähköpostiosoitteen, tarkista sähköpostipalveluntarjoajan asetukset varmistaaksesi, että meidät reititetään ensisijaiseen tai VIP-postilaatikkoosi. Toimi näin:

Jos sinulla on G-mail, klikkaa tästä.

Jos sinulla on Apple-postia, napsauta tätä.

Jos etsit kaikkia muita, klikkaa tästä.

Jos olet tehnyt kaiken tämän etkö vieläkään saa sähköpostejamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen Support@Wheelhouse.College ja kerro meille.