Soms gaan onze e-mails naar uw spam / junk map, dus zorg ervoor dat u daar eerst controleert. Als het er niet is en u zeker weet dat u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd, bekijkt u de instellingen van uw e-mailprovider om er zeker van te zijn dat we naar uw primaire of VIP-inbox worden doorgestuurd. Dit is hoe:

Als je G-mail hebt, klik dan hier.

Als je Apple mail hebt, klik dan hier.

Voor alle anderen, klik hier.

Als je dit allemaal hebt gedaan en nog steeds onze e-mails niet krijgt, stuur dan een e-mail naar Support@Wheelhouse.College en laat het ons weten.