Ibland går våra e-postmeddelanden till din spam/ skräpmapp, så se till att kontrollera där först. Om den inte finns där och du är säker på att du har angett rätt e-postadress kan du kolla in inställningarna för e-postleverantören för att vara säker på att vi dirigeras till din primära inkorg eller VIP-inkorg. Så här gör du:

Om du har G-mail, klicka här.

Om du har Apple-mail, klicka här.

För alla andra, klicka här.

Om du har gjort allt detta och fortfarande inte får våra e-postmeddelanden, skicka ett e-postmeddelande till Support@Wheelhouse.College och meddela oss.