Du kan registrere teammedlemmene dine i emner individuelt eller som en gruppe fra Personer-fanen.

Slik registrerer du en person individuelt:

1. Klikk på personens navn fra Personer-fanen, så åpner dette detaljpanelet på høyre side av siden.
  2. I detaljpanelet klikker du på «Registrer deg i kurs(r)»-linken nær bunnen av fanen.
  3. Finn ut om du vil registrere denne personen i standardemnevalget eller et egendefinert utvalg, og velg riktig sirkelknapp.
  4. Hvis du velger egendefinert utvalg, blir det tilgjengelige emnebiblioteket avslørt, og du kan velge opplæringskategori og de enkelte emnene du vil registrere denne personen i.  Klikk på "Legg til" for hvert emne du vil at de skal registreres i.  Klikk deretter på "Neste".
  5. Hvis du velger standardemnevalg, kan du gå gjennom disse kursene etter at du har klikket på «Neste».
  6. Klikk på "Fullfør", og denne personen vil motta et e-postvarsel om at de ble registrert i disse kursene av deg.

Slik registrerer du en gruppe personer:

1. Det er for øyeblikket ikke tilgjengelig for å registrere en gruppe i et tilpasset utvalg av emner, bare standard kursvalg for øyeblikket.
  2. Fra Personer-fanen vil du kanskje først filtrere personene etter avdeling, sted eller setestatus (om nødvendig).
  3. Til høyre i Personer-listen ser du kategorien Individuell og en gruppe. Velg Gruppe-fanen, og velg personene du vil registrere deg i emner.
  4. Klikk på «Registrer deg i emne(r)»-lenken i handlingslisten nederst i detaljpanelet.
  5. I Boksen Ny registrering som dukker opp, velger du ønsket produkt (hvis du har mer enn ett) og kurs.
  6. Klikk på "Neste" for å se hvilke kurs hver person vil bli registrert i.
  7. Klikk på "Fullfør" og disse personene vil motta et e-postvarsel om at de ble registrert i disse kursene av deg.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se videoen Komme i gang - Lederkurs: Personer del 1 i biblioteket.