Brukerdashbordet refererer til den primære visningen som alle brukere med en styrehusprofil ser når de logger på for første gang. Informasjon som er tilgjengelig på en brukers instrumentbord, varierer avhengig av brukerens tilgangsnivå.

Instrumentbordet for kontorepresentanter, administratorer og ledere viser en oversikt over teamets siste opplæringsfremgang.  Øverst på dashbordet vil brukerne se aktivitetspanelet. I aktivitetspanelet kan brukere finne teamets nylige aktivitet på Wheelhouse College delt inn i to kategorier: Opplæringsaktivitet og Brukerhendelse. Brukere kan veksle mellom disse to kategoriene ved å klikke på kategorinavnene.

Under aktivitetspanelet viser en tabell en oversikt over kursfremgang, spørrekonkurranser, eksamener, utløpsdatoer og påmeldingsinformasjon fordelt på avdeling og medarbeider.

Siden brukere på personalnivå på Wheelhouse ikke har et team å administrere, viser Staff User Dashboard en oversikt over den enkeltes opplæringsfremgang. Når du logger inn, vil personalbrukere se et raskt sammendrag av kursene de er påmeldt i, og et øyeblikksbilde av fremdriften deres gjennom disse kursene. Antall fullførte kurs og opptjente sertifikater vises også på denne siden. Herfra kan en bruker velge et kurs og begynne å trene.

For en detaljert utforskning av hva som kan oppnås fra leder- og personalbrukerpanelene, vennligst se Komme i gang-kursene. I Komme i gang - Administrere for lederne, finner du en leksjon med tittelen The Manager Dashboard. I Komme i gang - Personalkurs finner du en leksjon med tittelen The Staff Dashboard.