Hier is een korte video die u laat zien hoe u het wachtwoord van een gebruiker kunt resetten:

Houd er rekening mee dat gebruikerswachtwoorden alleen door elke gebruiker afzonderlijk kunnen worden gereset.

1. Navigeer naar het tabblad Personen.

2. Selecteer de naam van de gebruiker wiens wachtwoord u wilt wijzigen.

3. Selecteer in het detailvenster 'Wachtwoord opnieuw instellen verzenden'.

4. Zorg ervoor dat u de gebruiker vertelt om hun spam- of prullenbak te controleren op deze reset-e-mail, omdat deze soms daar terechtkomt.