Här är en snabbvideo som visar hur du återställer en användares lösenord:

Observera att användarlösenord endast kan återställas av varje användare individuellt.

1. Navigera till fliken Personer.

2. Välj namnet på den användare vars lösenord du vill ändra.

3. Välj "Skicka återställning av lösenord" på informationspanelen.

4. Se till att be användaren att kontrollera sin skräppost- eller papperskorg för det här återställda e-postmeddelandet eftersom det ibland hamnar där.