Kun kirjaudut tilillesi, siirry Valvojan/järjestelmänvalvojan käyttäjänä Wheelhouse-valikon Kurssit-välilehteen. Etsi Aloita kurssitunnit Nykyiset kurssit -välilehdestä. Nämä aloittamiskurssit ovat suuntautumisesi oppimisen hallintajärjestelmäämme. Bran-D opastaa sinua, miten sovellus toimii käyttäjäroolissasi. Henkilökunta oppii aloittamaan ja etenemään kurssityön aikana, kun taas esimiehet, järjestelmänvalvojat ja tilin edustajat oppivat lisäämään ryhmän jäseniä sivustoon ja rekisteröimään heidät kursseille. He oppivat myös seuraamaan opiskelijoiden edistymistä, nollaamaan kokeita, pidentämään kurssin määräpäiviä ja paljon muuta.

Kun luot profiilisi, sinut rekisteröidään automaattisesti käyttöoikeustasollesi sopivalle Aloittaminen-kurssille. (Jos olet esimies, järjestelmänvalvoja tai tilin edustaja ja haluat rekisteröityä henkilöstön aloituskurssille, voit tehdä sen Kirjasto-välilehdessä.)