Som chef/administratörsanvändare går du till fliken Kurser på din wheelhouse-meny när du loggar in på ditt konto. Leta reda på kurslektionerna Komma igång på fliken Aktuella kurser. Dessa komma igång-kurser är din orientering för vårt learning management-system. Bran-D guidar dig genom hur programmet fungerar för din användarroll. Personalen får lära sig hur du börjar och går vidare genom kursarbete, medan chefer, administratörer och kontorepresentanter lär sig hur du lägger till teammedlemmar på webbplatsen och registrerar dem i kurser. De kommer också att lära sig att spåra elevernas framsteg, återställa tentor, förlänga kursens förfallodatum med mera.

När du skapar din profil registreras du automatiskt i kursen Komma igång som är lämplig för din åtkomstnivå. (Om du är chef, administrativ användare eller kontorepresentant och vill anmäla dig till kursen Komma igång för personal kan du göra det från fliken Bibliotek.)