Perustilauksesi sisältää 10 paikkaa, jotka ovat henkilön lupa kouluttautua Wheelhouse College. Voit kutsua niin monta käyttäjää kuin haluat, mutta jotta nämä käyttäjät voivat käyttää koulutusta, heidän on istuttava. Voit ostaa niin monta paikkaa kuin haluat, tai voit kääntää tiimisi koulutuksen läpi poistamalla käyttäjien istumapaikat, kun he suorittavat koulutuksensa. Huomaa, että 5-10 dollarin unseat-maksu riippuu tuotteesta, johon olet tilannut.

Voit määrittää paikkamääräsi ja kutsua käyttäjiä, kun rekisteröidyt tilaukseen ja kun olet jo rekisteröitynyt. Voit tehdä sen näin:

1. Siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Valitse kultainen + Uusi käyttäjä -linkki.
  3. Kirjoita käyttäjän tiedot (nimi, sähköpostiosoite ja käyttäjärooli vaaditaan) Luo uusi henkilö -ponnahdusmoduuliin.
  4. Valitse "Seuraava". Lähetämme käyttäjälle kutsun määrittää käyttäjäprofiilinsa antamaasi osoitteeseen.