Grunnabonnementet ditt inkluderer 10 seter, som er en persons lisens til å trene på Wheelhouse College. Du kan invitere så mange brukere du ønsker, men for at disse brukerne skal få tilgang til opplæringen, må de sitte. Du kan kjøpe så mange seter du vil, eller du kan rotere teamet ditt gjennom treningen ved å fjerne brukere når de fullfører treningen. Vær oppmerksom på at det er et gebyr på $ 5-10, avhengig av produktet du abonnerer på.

Du kan konfigurere seteantallet og invitere brukere når du registrerer deg for abonnementet, og etter at du allerede har registrert deg. Slik gjør du det:

1. Naviger til Personer-fanen.
  2. Velg gull + Ny bruker-linken.
  3. Skriv inn brukerens detaljer (navn, e-postadresse og brukerrolle kreves) i popup-modulen Opprett ny person.
  4. Velg "Neste". Vi sender brukeren en invitasjon til å sette opp brukerprofilen til adressen du oppga.