Din basprenumeration inkluderar 10 platser, som är en individs licens att träna på Wheelhouse College. Du kan bjuda in så många användare du vill, men för att dessa användare ska få tillgång till utbildningen måste de sitta. Du kan köpa så många platser du vill, eller så kan du rotera ditt team genom träningen genom att ta bort användarna när de slutför sin utbildning. Observera att det finns en unseat avgift på $ 5-10, beroende på vilken produkt du prenumererar på.

Du kan konfigurera antalet platser och bjuda in användare när du registrerar dig för din prenumeration och när du redan har registrerat dig. Så här gör du det:

1. Navigera till fliken Personer.
  2. Välj länken guld + ny användare.
  3. Ange användarens information (namn, e-postadress och användarroll krävs) i popup-modulen Skapa ny person.
  4. Välj "Nästa". Vi skickar en inbjudan till användaren att ställa in sin användarprofil till den adress du angav.