Kyllä!  Vain tilin edustajalla on kuitenkin tämä käyttöoikeus.

Olemme luoneet nopean video-opetusohjelman, joka näyttää, miten:

Alla on myös kirjalliset ohjeet, jos haluat:

Tilin edustaja voi yksinkertaisesti siirtyä Tili-välilehteen, kun hän on kirjautunut sisään, ja etsiä Tilaukset-osion näytön oikealta puolelta. Näet "Näytä/säädä istuinvaraus" -linkin tilisi kuukausikurssin alapuolella ja tilisi ostettujen paikkojen suhteen vieressä. Aktivoi Istuinpaneeli napsauttamalla tätä linkkiä. Tässä voit poistaa käyttäjien paikkojen, poistaa käyttäjiä (jos he eivät ole aloittaneet kursseja tai heillä on kirjaston käyttöoikeus), lisätä istuimia ja poistaa istuimia.

Jos tilisi on myöntänyt kaikki tai suurimman osan paikoista ihmisille, sinun on ehkä poistettava tai poistettava ihmiset istuimilta, ennen kuin voit poistaa nämä paikat tililtäsi.  Klikkaa tästä nähdäksesi, miten tämä tapahtuu.

Vahvistus uusista maksuista, jos lisäät istuimia, näkyy ponnahdusikkunassa ennen kortin lataamista.