Ja!  Det er imidlertid bare kontorepresentanten som har denne tilgangen.

Vi har laget en rask videoopplæring som viser deg hvordan:

Også nedenfor er skriftlige instruksjoner hvis du foretrekker:

Kontorepresentanten kan ganske enkelt navigere til Konto-fanen når han/hun er logget inn, og finne Abonnementer-delen på høyre side av skjermen. Du vil se en «Vis/juster seteoppgave»-lenke under månedsprisen for kontoen din og ved siden av kontoens forhold mellom seter kjøpt og tilgjengelige seter. Klikk denne koblingen for å aktivere setepanelet. Her kan du fjerne brukere, fjerne brukere (hvis de ikke har startet kurs eller hatt tilgang til biblioteket), legge til seter og fjerne seter.

Hvis kontoen din har tildelt alle eller de fleste setene til folk, må du kanskje fjerne eller fjerne personer fra seter FØR du kan fjerne disse setene fra kontoen din.  Klikk her for å se hvordan du gjør dette.

En bekreftelse på eventuelle nye kostnader, hvis du legger til seter, vises i et popup-vindu før kortet ditt belastes.