Ja!  Endast kontorepresentanten har dock denna åtkomst.

Vi har skapat en snabb videohandledning som visar hur:

Nedan följer också skriftliga instruktioner om du föredrar:

Kontorepresentanten kan helt enkelt navigera till fliken Konto när han/hon är inloggad och hitta avsnittet Prenumerationer till höger på skärmen. Du kommer att se länken "Visa/justera platstilldelning" under månadspriset för ditt konto och bredvid ditt kontos förhållande mellan platser som köpts till tillgängliga platser. Klicka på den här länken om du vill aktivera panelen Säten. Här kan du ta bort användare, ta bort användare (om de inte har startat kurser eller haft tillgång till biblioteket), lägga till platser och ta bort platser.

Om ditt konto har tilldelat alla eller de flesta platser till personer kan du behöva ta bort eller ta bort personer från platser INNAN du kan ta bort dessa platser från ditt konto.  Klicka här för att se hur du gör detta.

En bekräftelse på eventuella nya avgifter, om du lägger till platser, visas i ett popup-fönster innan ditt kort debiteras.