**Huomautus: Kursseilla, joita käyttäjä ei ole aloittanut, ei ole eräpäivää, joten niitä ei voi pidentää.  Jos haluat poistaa käyttäjän rekisteröitymisen kurssilta, tutustu tukiartikkeliimme täällä.**

Järjestelmänvalvojana tai tuotteen omistajana voit pidentää henkilöstön kurssirekisteröintijaksoja siirtymällä Ihmiset-välilehteen.

1. Valitse henkilö, jonka kurssia haluat laajentaa, jotta voit täyttää hänen tietonsa näytön oikealla puolella olevan Yksittäiset tiedot -paneelissa.
  2. Vieritä alas kurssille, jota haluat laajentaa, ja valitse otsikko.
  3. Kun otsikon alapuolelle ilmestyy "hallitse kurssia", valitse se.
  4. Näkyviin tulee ruutu, jossa voit pidentää henkilön kurssia 30 päivällä.