Vi har laget en rask videoopplæring som viser deg hvordan:

Også nedenfor er skriftlige instruksjoner hvis du foretrekker:

**Merk: Kurs som ikke er startet av en bruker, vil ikke ha en forfallsdato, og kan derfor ikke forlenges.  Hvis du ønsker å avregistrere en bruker fra et kurs, kan du se vår supportartikkel her.**

Som administrativ bruker eller produkteier kan du utvide kursregistreringsperiodene for de ansatte ved å gå til Personer-fanen.

1. Velg personen du vil utvide kurset for å fylle ut detaljene deres i Individuelle detaljer-panelet til høyre for skjermen.
  2. Rull ned til emnet du vil utvide, og velg tittelen.
  3. Når «Administrer emne» vises under tittelen, velger du det.
  4. Det vises en boks der du kan velge å utvide den enkeltes kurs med 30 dager.