We hebben een korte videozelfstudie gemaakt waarin je laat zien hoe:

Hieronder vindt u ook schriftelijke instructies als u dat liever hebt:

**Opmerking: Cursussen die niet door een gebruiker zijn gestart, hebben geen vervaldatum en kunnen daarom niet worden verlengd.  Als u een gebruiker wilt afmelden voor een cursus, raadpleegt u ons ondersteuningsartikel hier.**

Als gebruiker met beheerdersrechten of producteigenaar kunt u de inschrijvingsperioden voor cursuss van uw personeel verlengen door naar het tabblad Personen te navigeren.

1. Selecteer de persoon van wie u de cursus wilt uitbreiden om hun gegevens in te vullen in het deelvenster Afzonderlijke details rechts van het scherm.
  2. Scrol omlaag naar de cursus die je wilt uitbreiden en selecteer de titel.
  3. Wanneer "cursus beheren" onder de titel verschijnt, selecteert u deze.
  4. Er verschijnt een vak waarin u ervoor kunt kiezen om de cursus van het individu met 30 dagen te verlengen.