Järjestelmänvalvojana tai esimiehenä saatat joutua poistamaan käyttäjän. Muista, että jos teet niin, käyttäjä poistetaan välittömästi ja menettää pääsyn koulutussisältöönsä ja sen historiaan, mukaan lukien tenttipisteet, todistukset ja kaikki kurssin edistyminen sekä online-koulutustili. Sen sijaan, että poistaisit käyttäjän, voit poistaa käyttäjän paikan tuotteesta, jotta toinen käyttäjä voi ottaa paikkansa, mutta hän säilyttää silti kaiken harjoitussisältönsä.

Jos haluat jatkaa käyttäjän poistamista, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi ja siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Etsi poistettava henkilö ja napsauta hänen nimeään.
  3. Katso sivun oikeaan alakulmaan ja näet "Poista käyttäjä" tietopaneelin keltaisen alatunnisteen sisällä.
  4. Valitse Poista ja vahvista, että haluat poistaa tämän käyttäjän.