Som administratör eller chef kan du behöva ta bort en användare. Tänk på att om du gör det kommer användaren att raderas omedelbart och förlora åtkomst till och historik över sitt utbildningsinnehåll, inklusive examensresultat, certifikat och alla kursförlopp samt onlineutbildningskontot. I stället för att ta bort en användare kan du ta bort dem från en produkt så att en annan användare kan ta sin plats, men de kommer fortfarande att behålla allt sitt träningsinnehåll.

Om du vill fortsätta med att ta bort en användare gör du så här:

1. Logga in på ditt konto och navigera till fliken Personer.
  2. Leta reda på den person du vill ta bort och klicka på hans/hennes namn.
  3. Titta längst ner till höger på sidan så ser du "Ta bort användare" inuti den gula sidfoten på informationspanelen.
  4. Klicka på Ta bort och bekräfta att du vill ta bort den här användaren.