Som administrator eller overordnet må du kanskje slette en bruker. Husk at hvis du gjør det, vil brukeren bli slettet umiddelbart og miste tilgangen til og historikken til treningsinnholdet hans eller hennes, inkludert eksamensresultater, sertifikater og all kursfremdrift samt online opplæringskonto. I stedet for å slette en bruker, kan du fjerne dem fra et produkt slik at en annen bruker kan ta sin plass, men de vil fortsatt beholde alt treningsinnholdet.

Hvis du vil fortsette med å slette en bruker, gjør du følgende:

1. Logg inn på kontoen din og naviger til Personer-fanen.
  2. Finn personen du vil slette, og klikk på hans / hennes navn.
  3. Se nederst til høyre på siden, så ser du "Slett bruker" inne i den gule bunnteksten i detaljpanelet.
  4. Klikk Slett, og bekreft at du vil slette denne brukeren.