Als beheerder of manager moet u mogelijk een gebruiker verwijderen. Houd er rekening mee dat als u dat doet, de gebruiker onmiddellijk wordt verwijderd en de toegang tot en de geschiedenis van zijn of haar trainingsinhoud verliest, inclusief examenscores, certificaten en alle cursusvoortgang, evenals het online trainingsaccount. In plaats van een gebruiker te verwijderen, kunt u ze loszetten van een product, zodat een andere gebruiker zijn plek kan innemen, maar ze behouden nog steeds al hun trainingsinhoud.

Als u door wilt gaan met het verwijderen van een gebruiker, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw account en navigeer naar het tabblad Personen.
  2. Zoek de persoon die u wilt verwijderen en klik op zijn/haar naam.
  3. Kijk rechtsonder op de pagina en je ziet "Gebruiker verwijderen" in de gele voettekst van het detailpaneel.
  4. Klik op Verwijderen en bevestig dat u deze gebruiker wilt verwijderen.