Wheelhouse College isännöidyt Polaris- ja Indian GSP-tuotteet ovat saatavilla yli kymmenellä kielellä. Kun käyttäjä valitsee jonkin muun kielen kuin englannin, sovellus ja tuotekohtainen sisältö tarjotaan valitulla kielellä. Lisäksi videotekstitykset näytetään valitulla kielellä. Wheelhousen Getting Started -kurssit ovat myös saatavilla useilla eri kielillä.

Kielten välillä vaihtaminen tapahtuu avattavan valikon kautta, joka sijaitsee alatunnisteessa sivun oikealla puolella.

Käyttäjät voivat myös vaihtaa videoiden tekstityksen kielen suoraan videonäytöltä. Voit vaihtaa videon tekstityskielen napsauttamalla videon oikeassa alakulmassa olevaa rataskuvaketta, vierittämällä kohtaan "CAPTIONS" ja valitsemalla sitten haluamasi kielen.